Partner og Instruktør

Malstrøms historieformidler og tovholder på fiktionsprojekter. 

En fortælling opstår ikke af sig selv. Gang på gang må vi sande hvor vigtig instruktør-rollen er, og vores produktioners kvalitet højnes med Simon bag fortællingen. 

Rollen som instruktør gemmer på mange forskellige opgaver ud over de åbenlyse på selve produktionen med verbal instruktion af skuespillere og crew. Instruktøren skaber filmen så den ender som et produkt i overentemmelse med manuskriptet. Instruktørens rolle starter altså allerede ved manuskript forfatningen. Instruktøren har et tæt samarbejde med kunde, manuskriptforfatter og fotograf mv.

Simon Lykke, instruktør hos Malstrøm startede sin karriere tidligt med en brændende drøm om en dag at kunne leve at faget. Efter London Filmacademy startede Simon ud på fyn med kortfilmsproduktioner og arbejde i den danske filmbranche. Herved blev Blouge Productions skabt, og i samarbejde med Jesper Qvistgaard drev sammen virksomhed i Odense. 

Senere er Blouge Productions blevet til Malstrøm Film, og Simon Lykke partner op med fotograf Rasmus Kortegård 

Kontakt Simon Lykke

+45 23 71 05 54

simon@malstrom.dk

simon_lykke_head.jpg

Book et uforpligtende kaffemøde og hør hvad vi kan gøre for dig!

Fortæl os om den opgave eller udfordring du ønker at løse. Vi garanterer at det vil være, og at du får værdiful viden med hjem

Ring mig op